Wie zijn we?

 

Het Office 37 verhaal werd bedacht door de vennoten Nick De Meester en Salvatore Minni. Samen sloegen ze de handen in elkaar en iets later ontstond en gebouw met 14 kantoorruimtes. Office 37 opende midden 2019 voor het eerst de deuren. Wie huurt bij Office 37 komt terecht in een professionele werkomgeving met een ontspannen en aangename sfeer. We blijven continu bezig met het opfleuren van ons interieur opdat het voor onze huurders nog aangenamer zou worden. Af en toe organiseren we een activiteit voor alle ondernemers. Het is een leuke, speelse manier om elkaar wat beter te leren kennen en connecties te maken. 

Wat maakt huren bij Office 37 interessant?


Jonge en/of net gestarte ondernemers worden vaak blootgesteld aan torenhoge opstartkosten. Denk maar aan de diverse administratieve beslommering, locatievoorzieningen, aankoop materiaal, branding en marketing, etc. Vaak zijn deze hoge kosten een rem op het ondernemerschap en te vaak doen ze potentiële ondernemers beslissen om de stap niet te wagen.

Met de ontwikkeling van Office 37 wensen we een grote hap uit het budget in kaart te brengen en te minimaliseren tot het hoogst noodzakelijke. 
Office 37 biedt een totale ALL-IN formule waarbij de kosten voor de locatievoorziening zeer duidelijk en ondubbelzinnig worden begroot. Je kan gebruik maken van de site aan een democratische en correcte prijs en dit zonder verrassingen achteraf. 

Ondanks de lage kostprijs kadert jouw onderneming binnen een aangename, professionele omgeving!

 

Wanneer je gebruik maakt van Office 37 bespaar je geld op huur, nutsvoorzieningen, internet, telefonie, etc. en hou je meer marge over voor de zaken die echt belangrijk zijn binnen jouw onderneming.

 

Verklaring over cookies